Dag 1. Torsdag

Vi samles ved a’smed og pakker biler hvorefter turen kan starte. Vi køre mod første stop Himmerlandsporten. Vel ankommet dertil stiger vi ud af bilerne.

 

 

Vi bøjer knæer og sparker dæk og får dækket nogle helt elementære behov, og kort efter fortsætter vi til Hirtshals hvor vi atter går på med krum hals og får fyldt bugen i et veldækket tagselvbord ombord på skibet.

17. mand er med på turen og de fleste kender vejen så det går nemt med at komme op til campingpladsen hvor vi flytter ind i de tildelte hytter og kan begynde at slappe af.

Forberedelserne til fisketuren i morgen kan nu ta’ sin begyndelse.

 

Dag 2. Fredag

17. mand fordelt i 4. hytter. Carsten-Poul og Henning boede i nr. 22. A knejt boede i nr. 23. Holger med frue, Ib og Jesper boede i nr. 24. Agner, Finn, Erik, Jørgen og ham selv sagde Allan, boede i en 6. mands hytte nr. 26.

2. korte ture med Skibber i godt vejr det lovede godt. Vi var med på sidste tur og fangsten var rigtig pæn.

Efter rensning af fisk blev der så gjort klar til aftensmad, Finn havde igen grilben med til alle som Skibber Erik (A’smed) med rutineret hånd fik kastet på grillen, det var bare godt.

 

Dag. 3. Lørdag

Nu skulle Skibber Erik vise hvordan der sku’ fiskes, så han fandt det helt rigtige sted så det blev en kæmpe oplevelse, da blev der rigtig fanget fisk, snøren kunne knap komme i vandet før fisken næsten sprang op i båden af sig selv.

Der blev fanget store Torsk og mange Sej, det viste sig at være et godt skib at have til rådighed (Det gode skib MARKVIK). Efter dagens kamp for føden var vi så klar til bøffer og rødvin, efterfølgende blev der hygget med ting til næsen, Det var også rigtig godt.

Dag 4. Søndag

Hytte 26. skulle på heldagstur sammen med hytte 22. Været var rigtig fin som altid, så ingen blev rigtig søsyge, det blæste lidt op sidst på dagen og der kom lidt regn, men humøret var højt og der blev fisket igennem, så fangsten den dag blev også god.

Efter den fiskedag var alle ved at være mættet og havde fået fisket nok. Jørgen Ibsen og Allan havde valgt fisketuren fra den dag. De tog på sejltur i jolle og proviant på tur langt ind i fjorden og hyggede sig i det gode vejr

 

Dag 5. Mandag

Så er der tid til at reflektere over turen, en rigtig god tur hvor vejret var perfekt, rekord stor fangst, og alle havde fået en kæmpe oplevelse, og en del filliteret fisk med hjem.

Vi gjorde hytterne rene, fik sagt farvel til Skibber Larsen. Der blev tildelt præmier til dem der havde gjort sig bemærket til det og så gik turen hjem til den virkelige verden og hverdagen.

 

Ref. Ham selv sagde han Allan.

Se fotos