PRALETAVLE

Fangernavn

Fangstart

Størrelse/vægt

Arter

Turleder

Michael(Fesser)

Havkat

2,5 Kilo

 

Ivan

Ivan Mortensen

Mørksej

5,5 kilo

 

Ivan

Jørgen Allentoft

Torsk

6,5 kilo

 

Ivan

Jens Wedel

Torsk

5,5 kilo

 

Ivan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




 

Dag 1. Torsdag

Vi samles ved a’smed og pakker biler hvorefter turen kan starte. Vi køre mod første stop Himmerlandsporten. Vel ankommet dertil stiger vi ud af bilerne.

 

Læs mere…

 

Turrapport tur 5 2011

Onsdag den 4 maj mødtes 14 personer kl. 8.45 ved super spar

Arendalsvej med forventning om en rigtig hyggelig tur til Sørlandets camping, samtidig en forhåbning om at det måske kunne være i år vi fik lidt fisk med hjem, vi har ikke været for heldige de sidste par år.

 

Læs mere…

 

Tur til Risør fra den 7 til 11. april 2011.

12 friske havfiskere tog torsdag den 7. april af sted fra Super Spar i Silkeborg, med kurs mod Risør. Læsset med mad, drikkelse og fiskegrej i tilladte mængder gik turen til Hirtshals, humøret var højt også på Super Speed, hvor buffe’en blev indtaget trods det lidt urolige vand.

Læs mere…

 

Tur fra den 13. til 17. maj 2010

Torsdag den 13. maj 2010.
Der er kaldt til samling hos Madsen kl. 08.30, med afgang kl. 08.45. De fleste fremmødte er gengangere, men 4 af folkene er nye med Jane som eneste høne.
Turen til Hirtshals gik planmæssig med et enkelt pit-stop. Gruppen benyttede stoppet til at synge fødselsdagssang for tur-leder Carsten Hansen...

Læs mere…

 

Tur fra den 27. til 31. maj 2010

Torsdag den 27 maj.
Torsdag morgen mødes 21 havfiskere kl. 8.00. Efter oppakning af bilerne ved Super Spar – de blev pakket til bristepunktet, gik turen glat op mod Super Speed i Hirthals. Vi havde en god og rolig overfart i højt solskin. Ankom til Sørlandets Camping kl. 17.45, dog manglede der 2 ud af 6 biler, de vil lige vende ind forbi Risør. Efter en lettere besværlig madpakke-uddeling, blev vi fordelt i hytterne (hytterne blev fordelt ved lodtrækning). Resten af aftenen blev brugt til hygge samt tilrigge udstyr og grej til næste dags udfordringer.

Læs mere…

 

Tur 6 fra den 6. til 10. maj 2010.


Om finanskrisen spiller ind også på fisketursfronten, skal jeg ikke gøre mig klog på. I hvert fald var der indtil flere ture, hvor man kunne konstatere vigende tilmeldinger. Både tur 4 med Søren Drachmann som turleder og tur 6 med forfatteren som turleder led i hvert fald af mangel på tilslutning. De to ovennævnte turledere blev derfor enige om, at slå pjalterne sammen på den for tur 6 planlagte tid. Så skulle det jo nok kunne lade sig gøre, mente turlederne i hvert fald.

Læs mere…

 

Fisketur til Norge 6. - 10. maj 2009.

Dagbogslignende optegnelser om følgende deltagere, som var bosat i hytte 22: Jørn Ibsen, John Allan Nielsen, Claus Nielsen & Jørgen Krätz Andersen.

Hvad der skete omkring hytte 22, er kun meget lidt berørt, ikke på grund af manglende interesse, men fordi det ville have været alt for uoverskueligt at dække.

Læs mere…

 

Tur 2 til Risør den 15. – 19. april 2009.

Den tredje onsdag i april mødtes 30 lystfiskere, ved P-pladsen ved Super Spar på Arendalsvej i Silkeborg, for at læsse madpakker. Uden mad og drikke, dur fiskeren ikke. Desværre kunne Olivier ikke komme med, da arbejdet kaldte på ham. Håber han kan næste gang. Derefter drog vi mod Hirtshals og kørte ombord på SuperSpeed II, med kursen sat mod Larvik, da der ikke gik færge til Kristiansand denne uge, skulle vi over Larvik.

Læs mere…

 

Tur 7 til Risør 13. – 17. maj 2009.

Efter en del logistiske udfordringer i dagene op til årets Risørtur, kunne jeg efter lidt spredt indcheckning hos Color Line i Hirtshals endelig byde velkommen til samtlige 14 deltagere på årets syvende tur. Humøret var højt og forventningerne store. Vejret var lidt gråt og trist, som det har for vane på denne årstid her i Dannevang. Det skulle så sidenhen vise sig, at det også på det punkt var en rigtig god ide at tage til Norge.

Læs mere…

 

Alle mødte frisk og veludviklede...

- på turlederens adresse lige godt 10, hvorefter turen gik nordpå, da vejrmeldingerne lød lidt betænkelige. Alt gik dog efter planen og vi ankom planmæssigt til Hirtshals og derefter Norge.

Køreturen til Sørlandets camping, viste sig dog at være alt andet end problemfri. Vi var ikke andet lige kommet fri af Kristiansand, da en såkaldt Hans Engell klods ved et vejarbejde besluttede sig for, at springe ud foran Hennings bil med det resultat, at styretøjet var kaput.

Læs mere…

 

Så er det min tur til at fortælle om vores tur til Risør

Vi var 20 gæve gutter som drog afsted mod Sørlandet onsdag den 16. april det herrens år 2008.

Vi hilste pænt på tolden i Kristiansand, efter en fin tur over Skagerrak med den nye super Speed l færge. Kørte til "Vægten" og fik vores første øl, inden vi landede på pladsen kl. otte. Vi fik hurtigt fordelt provianten, hvorefter der var hygge rundt i hytterne.

Læs mere…

 

Referat fra havfisketur, Risør. 30/4-2008 – 4/5-2008

Turen startede den 30/4 hvor det meste af dagen gik med at rejse.
Vi ankom til campingpladsen ca. klokken 20.00.
Hytterne var blevet fordelt på forhånd, så det galt bare om at finde den hytte man tilhørte og så få pakket ud. Diverse madvare og øl blev også fordelt og sat på plads.
Her efter var det tid til at tage en stille velkommen øl og hilse på de nye bofæller.
Opgaver i hytter blev fordelt med madlavning, opvask m.v.

Læs mere…